Waarom zelf uw auto schoonmaken als wij dat ook kunnen? Ga voor gemak en kies voor onze Platinum behandeling. Terwijl u geniet van een kopje koffie en een krantje, maakt ons team uw auto schoon. Wij doen er alles aan om uw auto weer te laten stralen.

U kunt ons helpen dit resultaat te bereiken. Wij komen liever niet aan privé spullen en vragen u daarom alvorens wij beginnen de auto zo goed mogelijk leeg te halen. Denk hierbij aan afval, volle deurvakken en een kofferbak die vol ligt.

Complete auto stofzuigen

Wij stofzuigen de gehele auto. Dat betekent alle stoelen, vloerbedekking en indien gewenst de kofferbak.

Ramen reinigen

Wij reinigen alle ruiten van de auto. Heldere en schone autoramen zijn een finishing touch na de wasbeurt. Naast het feit dat de auto er een stuk beter uitziet zorgt het ook voor beter zicht naar buiten toe.

Dashboard reinigen

Wij reinigen het gehele dashboard van uw auto. Wij maken met een reiniger het gehele dashboard schoon inclusief knopjes en bedieningshendels. Uw navigatiescherm reinigen wij niet in verband met de kwetsbaarheid van het scherm.

Deuren reinigen

Wij maken alle deurpanelen schoon. Wij zuigen de deurvakken uit (wanneer deze leeg zijn) en maken daarna alles schoon met een reiniger.

Dorpels reinigen

Wij maken alle dorpels schoon. Tijdens het wassen in de wasstraat wordt al het grove vuil al weggespoten door middel van de waterstralen. Wij halen met een doek de laatste resten weg. Wanneer uw dorpels schoon zijn, voorkomt dit een vieze broek tijdens het instappen.

Autoparfum

Desgewenst hangen wij een autoparfum in de auto. Uw auto ruikt dan heerlijk fris!

Voor een geweldig resultaat!